Општа стоматолошка нега

ПРЕВЕНТИВНО КОНЗЕРВАТИВНА СТОМАТОЛОГИЈА (ЧЗК, пломби, лекување на заби)

Протетика

-Метал керамички коронки -Циркониум (cad cam ) коронки -Ламинати

Ортодонција

Комплетна стоматолошка здравствена заштита за пациенти од сите возрасти.

За нашата ординација

Создаваме насмевки

Ние нудиме сеопфатни услуги од сите области на стоматологијата. Покрај врвната стоматолошка опрема, сите услуги се обезбедуваат во удобно, луксузно опкружување. Новите пациенти се добредојдени со бесплатна консултација за орално здравје.

Напредна стоматологија

Барањата и очекувањато на клиентите, како и високиот квалитет на понудените услуги Денто-Медикал ги поставува за основна професионална полиса.

Висококвалитетна опрема

Најсовремената опрема и медицинска апаратура од најновата генерација ја издвојуваат нашата ординација од конкуренцијата.

Удобна ординација

Комплетна стоматолошка здравствена заштита за пациенти од сите возрасти.

Пријателски персонал

Искуството, професионалната работа и услуги, како и општествената одговорност преточени во заеднички проекти кои успешно се реализираат повеќе од 20 години

Заби на пациент пред и после белење

Зголемете ја вашата самодоверба!

ДОБИЈТЕ 10% ПОПУСТ ЗА БЕЛЕЊЕ НА ЗАБИТЕ

Општа стоматологија

Најдобро е кога пациентoт ги користи услугите за превентивна нега, а не за корективно лекување!

Орална хирургија

Нашите пародонтолози се фокусирани да ја откријат причината обезбедувајќи најефективен третман.

Ортодонција

Добра вест е дека преку ортодонтскиот третман може да постигнеш здрава и убава насмевка.

Рентген дијагностика

Употребата на Х-зраци е неизбежна постапка во високо квалитетната стоматолошка дијагностика.

ЗАПОЗНАЈ СЕ СО ТИМОТ

Професионалци во работата

КОНТАКТ

Резервирај термин

Пополнете го формуларот подолу и ние ќе ве контактираме во текот на нашето работно време.

СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА

10% попуст за забни импланти

+389 (2) 307 8252

Контактирајте не

Емаил контакт

[email protected]

st. Ljubica Georgieva 2A, Skopje, Karposh